måndag, januari 26, 2009

Äntligen grönt för webb-tv!

ESBRI har under årens lopp ofta fått frågan om vi inte kan arrangera fler entreprenörskapsevenemang på andra platser än i Stockholm. Tyvärr har vi sällan haft möjlighet till det. Men nu finns en lösning – webb-tv!

Från och med häromdagen kan ni titta på våra Estradföreläsningar var och när ni vill.

Du kanske är student och söker information om ett visst tema? Eller är lärare som vill ha inspiration till undervisningen? Kanske vill du ”bara” ha en uppdatering av vad som är på gång inom entreprenörskapsforskningen?

Då kan nog webb-tv vara en bra grej för dig. Sändningarna är dessutom helt gratis! Du registrerar dig här och kan sedan välja mellan ett stort antal titlar i vårat filmbibliotek (hittills 14 stycken, och vi jobbar oss bakåt).

Här är några exempel på teman som finns i biblioteket: gröna innovationer, kreativa industrier, akademiskt entreprenörskap, gasellföretag och riskkapital.

Har du förslag på vem du vill se på vår Estrad i framtiden? E-posta oss gärna om du har tips om en "ny" forskarförmåga, eller om du har förslag på ett tema.

Även om det här aldrig kan ersätta Estrad ”live”, med de goda nätverksmöjligheterna och möjligheten att prata direkt med föreläsaren, kan det ändå bidra till att Estrad blir tillgängligt, vare sig du bor i Kiruna eller Kuala Lumpur.

Helene Thorgrimsson, projektledare ESBRI

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar