tisdag, oktober 27, 2009

Spännande evenemang på gång!

Vi på ESBRI är väl medvetna om hur viktigt det är med mötesplatser. Vi har under många år varit trägna i vår strävan att ordna tillfällen för nätverkande i Stockholm. 16 november arrangerar vi en extrainsatt Estradföreläsning, om kvinnors entreprenörskap – missa inte den!

Vi vill också gärna tipsa om intressanta evenemang på andra orter. Nästa vecka, 4 november, anordnas Entreprenörsdagen i Göteborg. Där vill man bland annat lyfta fram svenska entreprenörer som förebilder i världen, samt diskutera vad som krävs på en internationell marknad och utmaningen i att skapa ett hållbart företagsklimat.

Du kan också delta i ett världsrekordförsök: 365 saker du kan göra och Entreprenörsdagen ska försöka slå världsrekord i idéskapande. Under loppet av 3,65 timmar ska deltagarna hitta på 365 affärsidéer, som därefter publiceras på internet – fritt för vem som helt att förverkliga!

På kvällen blir det stor galakväll med EQuiz, frågesport om entreprenörskap. Här får man tillfälle att knyta nya affärskontakter och diskutera företagandets olika delar.

ESBRI är partners till Entreprenörsdagen och kan erbjuda ett mycket förmånligt biljettpris: 250 kr för att delta på eftermiddagen, och 750 kr för hela dagen inklusive galakvällen. Anmäl dig här

För mer info om årets program och talare besök www.entreprenorsdagen.se

Helene Thorgrimsson, projektledare på ESBRI

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar