onsdag, april 07, 2010

En ny Entré har fötts

De senaste månaderna har jag och Jonas jobbat mycket med en redesign light av ESBRIs tidning Entré. Tidningen har hängt med ända sedan starten 1997, den har bytt namn en gång (från ”Forskning om entreprenörskap och småföretag” till ”Entré”) och nu även utseende för fjärde gången!

Syftet med omgörningen var att lätta upp, öka läsbarheten och föra in en del nya grepp, t ex fråga-svar-artiklar. Vi har fler idéer om hur tidningen kan utvecklas, så stay tuned.

Om du är prenumerant bör du ha sett resultatet vid det här laget. Vad tycker du? Har vi lyckats? Bör vi ändra på något? Meddela oss gärna!

Om du inte redan är prenumerant tycker jag att du ska anmäla dig här. Det är nämligen gratis att prenumerera.

Jag vill passa på att tacka några av de personer som har agerat redaktionellt bollplank under omgörningen. Först och främst ESBRI-kollegorna Christina, Helene, Magnus, Malin och Marie. Vi har också fått många värdefulla idéer och tips av Paul Steen, som är frilansskribent, AD och konstnär. Våra kontorsgrannar, SSES-gänget Karin, Rasmus och Sebastian, har kommit med många glada tillrop under processen. Och förstås – sist men verkligen inte minst – Johan Brunzell på BrunzellDesign. Han är vår tidningsdesigner/layoutare sedan åtta år tillbaka, och har tålmodigt och kreativt tagit sig an våra idéer och synpunkter. Tusen tack allihopa!

/Åse

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar