torsdag, december 20, 2007

Ny styrelse i julklapp

I dessa hektiska tider är det inte lätt att stanna upp och få tid till reflektion. Jag hoppas att julen kan bjuda oss alla på några dagar för att varva ner och känna lugnet komma.

Ett intensivt år har det varit. ESBRI, som jag levt med sedan organisationen skapades, har firat tio år. Det har varit tio spännande år, med både fram- och motgångar. 2007 känns som ett av de mer framgångsrika åren: våra aktiviteter har tillsammans samlat nästan 2 500 deltagare, vi har gett ut fyra tidningar och tio elektroniska nyhetsbrev. Alla texter vi producerar lägger vi i Kunskapsbanken. Om du vill varva läsandet i julklappsböckerna med nåt annat, kan jag rekommendera ett besök. Där hittar du över 1000 artiklar om entreprenörskap, innovation och småföretagande.

En liten julklapp jag kan avslöja är att från årsskiftet kommer tre nya personer att ingå i ESBRIs styrelse. Det är Signhild Arnegård Hansen, ordförande för Svenska Lantchips och Svenskt Näringsliv, Anna Ekström, ordförande för SACO, samt Anders Flodström, universitetskansler och generaldirektör för Högskoleverket. Vårt jubileumsår kunde inte ha fått en bättre avslutning!

Ha en bra jul!

Magnus Aronsson, vd för ESBRI

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar