torsdag, december 18, 2014

Julläsning till er alla

Vi har researchat, intervjuat och fotat. Vi har skrivit, korrekturläst och layoutat. Vi har tryckt, kuverterat och frankerat. Och nu är Entré nr 4-2014 på väg ut till de 14 000 prenumeranterna, till samtliga riksdagsledamöter och till en rad olika organisationer som vill dela ut tidningen till sina medlemmar och besökare.

Några av de många forskare som kommer till tals i tidningen är Niklas Elert, Mariana Mazzucato, Kåre Moberg, Lena Olaison, Miriam Bird, Per Frankelius, Zara Daghbashyan, Cecilia Dalborg och Sam Tavassoli. Artiklarna tar bland annat upp olika aspekter på stöd: Vilken roll statligt stöd spelar för innovationer, att riktade företagsstöd kan slå väldigt fel, och att stöd till mäns och kvinnors företagande fördelas på ett ojämlikt sätt.

I det nya numret av Entré kan du också läsa om företagsamhet efter stormen Gudrun, entreprenöriellt lärande, samt om svenskt lantbruk som en framtidsbransch.

Vi hoppas att du ska hitta artiklar som både engagerar och inspirerar. Kommentera dem gärna på vår webbplats, vi lägger ut texterna successivt i Kunskapsbanken. Hela Entré nr 4-2014 finns att läsa som PDF och vill du ha ett eget ex framöver kan du meddela oss via prenumerationssidan.

God jul och gott nytt år!

/Åse

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar