onsdag, juni 11, 2014

En konferens gör ingen sommar…

I nästa vecka arrangerar ESBRI två konferenser kring ämnet kvinnors företagande. Söndag till tisdag lunch blir det forskarkonferens på temat ”Exploring the Impact of Women’s Entrepreneurship & Innovation in the Global Economy”. Forskare från stora delar av världen presenterar ny forskning och nätverkar.

Efter lunch på tisdagen tar den mer praktiska konferensen Global Symposium on Women’s Entrepreneurship (GSWE) vid. Här talar och nätverkar svenska och internationella entreprenörer, forskare, finansiärer, rådgivare, policyskapare, och andra experter på kvinnors entreprenörskap. Några av talarna är svenska Karin ”Spacegirl” Nilsdotter, serieentreprenören Adjoa Boateng från Ghana och Ndidi Nnoli-Edozien, som är social entreprenör från Nigeria.

Så som ni förstår är det halvt kaos på kontoret – mycket som ska hinnas med innan vi rullar ut röda mattan och klipper bandet på söndag kväll…

Det finns fortfarande några platser kvar till konferenserna, som om ni är intresserade rekommenderar jag ett besök på konferenswebben.

/Jonas

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar