onsdag, november 30, 2016

Dags att bli mer entreprenöriell

Ser verkligen fram emot fredagens Estradföreläsning (2 december) på temat ”Being Entrepreneurial”. Jag är övertygad om att det blir en riktigt bra föreläsning med ett antal praktiska övningar. Professor Candy Brush kommer från Babson College som de senaste 18 åren har rankats som USAs främsta college i entreprenörskap. Jag har haft förmånen att besök Babson flera gånger och är klart imponerad av vad de gör. Förutom att Candy är en engagerad lärare där, är hon även en mycket välrenommerad forskare.

Personligen är det extra roligt att Candy kommer på besök då hon är en god vän sedan många år tillbaka (snart 20 år!). Tillsammans med henne och de fyra andra forskarna – Nancy Carter, Betsy Gatewood, Patricia Greene och Myra Hart – som grundade Dianaprojektet har jag haft många intressanta diskussioner och ett mycket bra samarbete. Tillsammans skapade vi Diana International Research Network som för varje år blir större och bättre.

Jag kommer aldrig att glömma hur vi en midsommarhelg arrangerade en av de första Diana International-sammankomsterna i Stockholm. Med gemensamma krafter fixade vi konferensmöblering, konferensmaterial och lunchbufféer. Det var inte lätt att hitta en öppen restaurang för lunch en midsommarhelg… Men bra blev det till slut.

Hoppas att vi ses på Estrad på fredag förmiddag!

/Magnus

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar