onsdag, juni 24, 2009

Föreläsning om nyföretagande i augusti

Härligt, nu är det sommar och snart semester för de flesta. Vi har förhoppningsvis många sköna, soliga dagar att se fram emot så att vi kan ladda batterierna inför hösten. Visst är det svårt för många småföretagare att ta någon längre sammanhängande semester, men lite ledighet kanske man ändå kan unna sig.

Efter några dagar i hängmattan kan det vara dags att anstränga hjärnan lite igen. Här kommer några tips om saker att sysselsätta sig med:

För dig som vill passa på att förkovra dig under sommaren finns ESBRIs tidning Entré. Ett nytt nummer, fullspäckat med spännande entreprenörskapskunskap kom ut strax innan midsommar. Och det bästa av allt, prenumerationen är gratis. Vill du ta del av tidigare nummer finns de som pdf, bara att ladda ner från vår webb (där du också kan sajna upp dig för en prenumeration).

Vår populära föreläsningsserie Estrad tar förvisso semester, men finns att se hela sommaren via webb-tv. Det finns också annat sevärt på webb-tv, bland annat presentationer och klipp från vår välbesökta konferens Sweden-U.S. Entrepreneurial Forum, och från vårt tioårsfirande hösten 2007.
ESBRI är även bra kompisar med tidningen Entreprenör. Du hittar ett kalasbra prenumerationserbjudande på vår webbplats.

Sedan finns det givetvis en hel del godbitar att se fram emot till hösten. Estrad ”live” återkommer redan 17 augusti med en spännande föreläsning: professor Per Davidsson delar med sig av sina senaste rön om nyföretagande. 22 september står docent Robin Teigland från Handelshögskolan i Stockholm på Estradscenen. Hennes presentation handlar om sociala nätverk.

16-17 september är det dags för årets upplaga av Sweden-U.S. Entrepreneurial Forum. I år handlar forumet om Cleantech och tillgång till kapital.

Besök vår webbplats för mer information om allt ovan: www.esbri.se

Hoppas att vi ses på någon av våra aktiviteter i höst, och fram till dess vill jag önska alla en varm och skön sommar.

Helene Thorgrimsson, Projektledare ESBRI

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar