torsdag, september 24, 2015

Vi peppar inför GEW 2015

Nu värmer vi upp kalla höstdagar med förberedelser inför årets Global Entrepreneurship Week (GEW) – världens största entreprenörskapsfest. Den ”riktiga” GEW-veckan äger rum 16-22 november, men vi firar under hela november.

Registreringar till årets GEW har börjat droppa in och vi satsar på att det ska bli den största svenska manifestationen någonsin. För att slå förra årets rekord behöver vi komma upp i fler än 312 aktiviteter och över 22 000 deltagare. Vi hoppas på er hjälp för att nå dit!

Om du också brinner för entreprenörskap och innovation finns det flera olika sätt att delta. Som organisation kan man bli GEW-partner genom att arrangera en entreprenörskapsrelaterad aktivitet under november, och registrera den på GEW Sveriges webbplats. Man kan också delta i någon av de GEW-aktiviteter som finns i vårt kalendarium och även i våra sociala medier.

Förutom alla lokala aktiviteter, erbjuder GEW flera olika globala tävlingar och initiativ. Challenge Cup är en tävling som söker framgångsrika startups i flera kategorier. DECA Idea Challenge utmanar elever och studenter att hitta ett nytt, innovativt användningsområde för ett vanligt vardagsobjekt. För fler globala GEW-aktiviteter, kolla här: www.gew.co/global-picks

Vi ser fram emot att fira GEW tillsammans med er!

/Jelena

PS. Följ oss gärna på Facebook och Twitter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar