onsdag, mars 07, 2012

Sliter med slutkorr


I dag sitter jag och Jonas tillsammans med vår layoutare Johan Brunzell och finslipar på årets första Entré. Ni som prenumererar kan se fram emot en massa spännande läsning i mitten av mars.

I tidningen finns ett tema om förändringsprocesser inom läkemedelsbranschen, mot bakgrund av bland annat Astra Zenecas nedläggning av forskningen i Södertälje. I huvudartikeln diskuteras öppen innovation, samarbeten mellan olika aktörer och hur man kan bädda för innovation redan i tidiga utvecklingsfaser. Nyblivna doktorerna Thomas Hedner och Thomas Biedenbach, samt IVAs vd Björn O Nilsson och Pfizerchefen Kerstin Falck, är några av dem som delar med sig av sin kunskap.

I tidningen kan du också läsa om var gourmetkrögare hittar sina förebilder, företagsfaddrar i 1800-talets Jämtland och kreativa individers boendemönster. Det blir innovation i rymden, porträtt på Mette Mönsted och en Åsikt levererad av Jenny Helin.

Fast först måste vi bara jaga rätt på alla stavfel, bildbylines, förlupna kommatecken och andra småfix… Men det blir nog bra det här till slut!

/Åse

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar