onsdag, augusti 19, 2015

Äntligen höst…!?

Det är lite blandade intryck just nu: samtidigt som vi är inne i sommarens längsta (och enda?) högtryck, gör skolstarter och semesterslut att det känns som höst. Lite konstigt, men jag klagar inte. På ESBRI är vi nu mer eller mindre full styrka, även om vi väl inte riktigt är uppe i marschtempo än. Vi har i alla fall precis skickat ut inbjudan till höstens första Estradföreläsning, och anmälningarna har redan börjat trilla in.

Föreläsningen handlar om hur du gör verklighet av de där idéerna som du har ruvat på under sommarledigheten. Föreläsaren Tina Seelig från Stanford University berättar om sin modell the Invention Cycle.

Senare i höst bjuder Estrad på ämnen som radikala entreprenörer och entreprenöriellt lärande. Vi återkommer snart med mer information om årets upplaga av populära Sweden-U.S. Entrepreneurial Forum. Även Global Entrepreneurship Week (GEW) är såklart värt att hålla sig uppdaterad kring. Kanske arrangerar du eller din organisation ett evenemang som platsar under GEW-paraplyet?

Hoppas vi ses under hösten!

/Jonas

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar