måndag, maj 23, 2011

Evenemang på gång

Våren är en härlig tid. Det är också en tid då många brukar vara upptagna med olika evenemang, avslutningar och studentuppvaktningar. Men om du har möjlighet tycker jag att du ska göra som jag och besöka de här kostnadsfria evenemangen:

30 maj klockan 15-17 arrangerar Entreprenörskapsforum ett seminarium om socialt entreprenörskap. Medverkar gör bland annat Karl Palmås och representanter från Entreprenörskyrkan. Vi kommer att få exempel på hur socialt företagande sprids i samhället och hur detta kan bidra till positiv samhällsförändring.

9 juni klockan 14-16 arrangerar Venture Cup en paneldebatt tillsammans med IVA och Innovation för tillväxt. Temat är kapitalförsörjning till bolag i tidiga skeden. I debatten medverkar till exempel representanter från SEB, ALMI och STING. Det är ännu inte bestämt i vilken lokal debatten hålls men du kan anmäla dig här.

Om du inte har möjlighet att delta kan du se debatten live via webben, håll utkik på Venture Cups webbplats.

Senare på kvällen avgörs Sverigefinalen i Venture Cups affärsplantävling. Då bjuds det både intressanta presentationer och galamiddag på Grand Hôtel i Stockholm. Även prisutdelningen direktsänds via Venture Cups webbplats så kolla gärna vem som vinner de eftertraktade 350 000 kronorna som ligger i prispotten.

Galamiddag, låter trevligt! Nu ska jag rota fram festblåsan i garderoben :)

/Helene

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar