fredag, januari 13, 2012

ESBRI blickar inåt och framåt

"Jag vet, vi ställer upp några akvarier med hungriga fiskar och låter dem äta på konferensdeltagarnas fötter!" Alla entreprenöriella idéer är bra utom de dåliga, eller? Under ESBRIs planeringsdagar såg vi att pedikyrfiskarna hade många nöjda kunder.

Vad vill du uppnå under 2012? Vi på ESBRI avslutade veckan med att diskutera och planera vad vi ska göra i år. Under två dagar gick vi igenom alla de aktiviteter som vi redan har igång, ett par nyheter som kommer att lanseras och en rad andra projekt som vi hoppas kunna sjösätta. Det känns som väl investerad tid, och nu är vi laddade för att sparka igång året på allvar.

Webben ska utvecklas, artiklar skrivas och talare bokas. Närmast i tiden ligger Estrad om socialt företagande 30 januari. Föreläsare är ESBRIs egen Malin Gawell tillsammans med Ester Barinaga från Copenhagen Business School. Det finns fortfarande platser kvar.

I vårt utvecklingsarbete vill vi också gärna ta hjälp av dig! Vad tycker du om ESBRIs verksamhet? Hur kan vi förfina våra aktiviteter? Vilken nytta har du av de resurser vi tillhandahåller? Tyck gärna till om Estrad, Entré, e-Entré, esbribloggen, Vem gör vad?, Sweden-U.S. Entrepreneurial Forum, policyseminarierna, Kunskapsbanken och resten av webbplatsen, webb-tv samt vår närvaro på Facebook, Twitter, Bambuser och YouTube. Vi blir jätteglada över att höra dina åsikter, du kan lämna dem i kommentarsfältet nedan eller mejla någon av oss.

Stort tack på förhand.
/Åse

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar