torsdag, september 27, 2012

Fullt hus i Stockholm när jänkare kommer på besök

Clare Fairfield kommer tillbaka till Sweden-U.S. Entrepreneurial Forum 2012. I år pratar han om hur man kan öka sin innovationskapacitet. Foto: Johanna Hanno.
Sweden-U.S. Entrepreneurial Forum är ett återkommande hösttecken för oss på ESBRI. I natt stängde vi registreringen till forumet i Stockholm. Det går av stapeln 1-2 oktober och är ”utsålt”. Vi ser fram emot spännande dagar där bland annat frågor som crowdfunding och hur man får VC-finansiering kommer att diskuteras. Det kommer att finnas goda möjligheter att mingla med andra deltagare och talarna som ingår i den amerikanska delegationen. Årets delegation är en mix av gamla bekanta och en rad ny ansikten. Här hittar du en komplett talarlista.

När vi är klara i Stockholm på tisdagen bär det först av norrut till Umeå för ett forum på onsdagen och sedan till Göteborg för ett forum på fredagen. Det finns fortfarande platser kvar i både Göteborg och Umeå. Anmäl er här!

För er som inte har möjlighet att delta på plats, livesänds måndagens forum i Stockholm och vi finns självklart även på twitter. Sök på #sweus.

/Magnus

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar