torsdag, november 15, 2012

Oj oj, det är mycket nu…

I går deltog jag i Kompetensmässan, en mässa fullspäckat med seminarier, workshops och nätverkande. Det är givande att vara ute på olika evenemang och i går fick jag en del bra och nyttiga kontakter.

I morgon arrangerar våra kontorsgrannar SSES Good Morning, ett evenemang som fokuserar på framtida trender, entreprenörskap och innovation. Det finns tyvärr inga platser kvar men du kan följa livesändningen mellan 9.30-16.30 och twitterflödet via #GM12.

Nästa vecka är det också flera intressanta konferenser och seminarier på gång. Tyvärr räcker inte min tid till för att vara med på allt. Men kolla gärna in de här:

På måndag arrangerar Kemivärlden Biotech tillsammans med Aiesec och Swedish Green Tech Arena en konferens om globala marknader för svenska cleantech-företag. Det är kostnadsfritt att delta. Teman som kommer att tas upp är forskning och utveckling, strategier, teknologi, behov och visioner.

Samma dag medverkar bland andra finansminister Anders Borg på Swedish Economic Forum arrangerad av Entreprenörskapsforum. De frågor som kommer att diskuteras är till exempel om entreprenörskap minskar arbetslöshet och om effekterna är olika beroende på vilken typ av entreprenörskap man studerar.

På onsdag arrangerar Entreprenörskap Sverige 3.0 ett caféseminarium med fokus på hur vi ska öka förutsättningarna för företagande och jämställdhet i Stockholmsregionen.

Har du fler tips på fler intressanta evenemang som vi har missat? Kommentera gärna!

/Helene

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar