onsdag, februari 22, 2017

Ekosystem till reapris

I somras gav ESBRI ut ”Sveriges entreprenöriella ekosystem – Företag, akademi, politik.” Boken mottogs väl, av såväl praktiker som akademiker och policyfolk. Både innehåll och form rosades – kul!

I de 22 kapitlen diskuteras frågor som: Hur stödjer vi bäst innovationsprocesser? Hur tränar vi företagare för att växa? Hur kan akademin och näringslivet samverka? Och hur bör framtidens universitet se ut? Redaktörer är Maureen McKelvey och Olof Zaring.

Ett av bokens kapitel, skrivet av Magnus Klofsten, Lars Malmström och Dylan Jones-Evans, ligger till grund för nästa Estradföreläsning om hur man stärker sitt företag med tillväxtpotential.

Boken finns att köpa i snyggt tryckt version via Adlibris och Bokus. Vill du köpa fler exemplar till en grupp studenter eller kanske som present till dina anställda, fixar vi ett toppenbra extrapris. I dag börjar ju dessutom bokrean och det vill vi gärna vara med att fira genom att sänka det toppenbra extrapriset ytterligare lite. Kontakta oss för priser och mer information. Hela boken (eller varje kapitel för sig) går även att ladda ner helt gratis.

All info om hur du handlar eller laddar ner finns på www.esbri.se/ekosystemet

/Jonas

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar