fredag, december 19, 2014

Global Entrepreneurship Week växer!

Global Entrepreneurship Week (GEW) 2014 firades 17-23 november. Vi är glada över att det blev det mest framgångsrika GEW någonsin – globalt och i Sverige.

I år medverkade 150 länder i världens största entreprenörskapsmanifestation. Flera miljoner människor runt om i världen inspirerades till entreprenörskap genom 25 000 olika GEW-aktiviteter.

Just nu jobbar vi på ESBRI med att sammanställa statistik för Sverige. Under november arrangerades totalt 312 GEW-evenemang av 128 partners på 59 orter i Sverige. Vi saknar siffror från ett fåtal partners, men så mycket kan vi säga: fler än 22 000 personer har varit involverade i årets GEW Sverige.

Mer info och en lista över alla GEW-aktiviteter finns på www.gew.se. På esbribloggen finns flera inlägg från GEW-perioden. Glöm inte att lajka oss på Facebooksidan Global Entrepreneurship Week Sweden. På Twitter heter vi @GEW_Sweden och använder hashtaggen #gewswe

Vi på ESBRI tackar alla partners och deltagare som har bidragit till det fantastiska GEW Sverige 2014. Vi hoppas på ett fortsatt gott samarbete nästa år och ett ännu bättre och större GEW 2015.

God jul och gott nytt år!

/Jelena

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar