onsdag, september 21, 2016

Det närmar sig – dags att knipa en biljett!

Om knappt två veckor är det dags för Sweden-U.S.Entrepreneurial Forum, det trettonde i ordningen sedan det första Forumet som hölls hösten 2004. Även denna gång ser vi fram emot det intensiva nätverkandet och de kontakter som skapas.

Efter att ha lyssnat på tidigare deltagares synpunkter har vi denna gång fler parallella seminarier för att öka interaktiviteten och möjligheten till dialog kring entreprenörskapsfrågor. Vi är glada över att ha en rad mycket kunniga talare som ambassadör Azita Raji, handelsprofessorn Robin Teigland, Sándor Albrecht som grundat Ericsson Garage – och många fler.

Vi kommer även ha flera nya ämnen, men med fortsatt fokus på att erfarenheter ska delas, nya kontakter ska skapas och att de som deltar ska känna sig inspirerade efteråt.

Nu är det hög tid att knipa en biljett, om du inte redan har gjort det! Som ESBRI-kompis har du möjlighet att få hela 50 procents rabatt om du anmäler dig senast på fredag, 23 september. Du betalar då endast 600 kronor (exklusive moms) för en heldagskonferens där lunch, fikor och mingel ingår. Kom ihåg att ange koden ”esbrinetwork16” när du registrerar dig.

Hoppas att vi ses!

/Magnus

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar