onsdag, juni 27, 2012

Sommar-tv i din burk

Robin Chase. Foto: Sofia Ernerot.

Regnet det bara öser ner och man vill kura ihop sig hemma i soffan och titta på… ESBRIs webb-tv såklart! Nja, kanske inte varje dag. Men på webben finns en massa intressanta presentationer från våra olika evenemang, tillgängliga när du har tid och kunskapssug.

Nu har vi lagt ut alla presentationer från Global Symposium on Women’s Entrepreneurship i Stockholm 1-2 juni. Se Robin Chase, serieentreprenören bakom exempelvis Zipcar, berätta om hur det känns att bli lovebombad av sina kunder. Lyssna till Divine Ndhlukulas berättelse om hur hon byggde upp sitt Securico till ett företag med 3 500 anställda på 13 år – och samtidigt blev en förebild för många kvinnor i Zimbabwe. Du kan också lära dig mer om hur villkoren för kvinnors företagande ser ut i bland annat Turkiet, Australien och Förenade Arabemiraten.

Som webb-tv finns också alla Estradföreläsningar som vi arrangerat från 2006 och framåt. Se exempelvis våra senaste Estrad som handlade om matiga innovationer, entreprenören och skatterna, respektive IT som en hävstång för småföretag.


/Åse

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar