torsdag, oktober 29, 2015

Lansering: Attraktion och innovation

Hur hänger attraktionskraft ihop med generering av kunskap, ny teknologi, innovationer och tillväxt? Vad finns det för storstadsfördelar, och har de mindre regionerna någon chans att hävda sig i konkurrensen?

De här frågorna kommer att stötas och blötas på tisdag 3 november då vi lanserar rapporten ”Det innovativa Sverige 2 – Innovation och attraktion i stad och på landsbygd”.

På morgonen kör vi ett mindre policyseminarium och på eftermiddagen öppnar vi upp för alla intresserade som vill komma och diskutera svensk innovationskraft. Tre av författarna, professorerna Martin Andersson, Hans Lööf och Håkan Ylinenpää, kommer att presentera rapportens huvudresultat. Därefter kommenteras rapporten av Göran Marklund (VINNOVA), Jennie Nilsson (S), och Hans Rothenberg (M). Vi hoppas också på många frågor och regionala infallsvinklar från publiken.

Vill du delta? Läs mer, ladda ner rapporten och anmäl dig snarast! Om du inte kan vara med finns det möjlighet att följa livesändningen från seminariet på webben, eller se allt som webb-tv i efterhand.

/Åse

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar