måndag, februari 29, 2016

Tack för den här gången!

Förra veckan genomförde vi Sweden-U.S. Entrepreneurial Forum för tolfte gången. Forumet är en plattform där svenska och amerikanska företagare, finansiärer, beslutsfattare och andra utbyter kunskaper med varandra. Tanken är att det i sin tur ska leda till ett förbättrat entreprenöriellt klimat i respektive land.

Årets forum arrangerades av ESBRI, Näringsdepartementet och Amerikanska ambassaden. Huvudpartner för evenemanget var Vinnova. Partners var Business Sweden, Kilpartick Townsend, Teknikföretagen, Tillväxtverket och Unionen Egenföretagare. Mediepartner var tidningen Entreprenör. Nätverkspartners var AmCham Sverige, The American Club, Connect Sverige, Silicon Vikings, SACC New York och SACC USA. Vi vill tacka er alla för gott samarbete!

Forumet genomfördes en solig vårvinterdag i Mälarsalen på Münchenbryggeriet så vi njöt av en fantastisk utsikt över Stockholms vatten. Nicklas Mattsson, chefredaktör för tidningen Entreprenör, var moderator och höll ihop dagen på ett förträffligt sätt.

Vi vill såklart säga tusen tack till alla talare som frikostigt delade med sig av sina erfarenheter och tips för hur man ska lyckas med sitt företagande, skaffa finansiering, etablera sig i USA etcetera.

Kvällen innan forumet arrangerades en mottagning på Amerikanska ambassaden för talare och partners. Det är en oerhört trevlig tradition, minglet var även i år välbesökt och stämningen hög. Vi vill passa på att tacka Catharina Kronström för många års suveränt bra samarbete. Catharina avslutar inom kort sin tjänst på ambassaden.

Sist men absolut inte minst vill jag tacka alla er 270 deltagare som genom er nyfikenhet och ert intresse bidrog till ett givande evenemang.

Vi har haft himla kul.

Tack från oss på ESBRI!

/Helene

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar