fredag, april 22, 2016

Paul på podiet

Paul Hannon är den femte mottagaren av European Entrepreneurship Education Award sedan priset instiftades.
 
Åse och jag är i Lund ett par dagar för European Entrepreneurship Education Workshop, som arrangeras en gång om året. En av höjdpunkterna under de två dagarna är galamiddagen med utdelning av priset European Entrepreneurship Education Award. Det går till en person eller organisation som har bidragit till att utveckla utbildningen inom entreprenörskap i Europa. Årets mottagare är Paul Hannon från Swansea University i Wales. Och igår kväll fick en glad och ödmjuk Hannon alltså ta emot sitt pris.

Han berättade hur han var tvungen att be någon nypa honom när priskommitténs ordförande Hans Landström ringde för att delge de glada nyheterna. Han var särskilt noga med att tacka familjen Johnson som har möjliggjort priset.

Priset består av ett diplom och 100 000 kronor. Bakom priset och workshopen står Sten K Johnson Centre for Entrepreneurship, Lunds universitet.

Dagarna i Lund har också bjudit på intressanta insikter och nyttigt nätverkande, men det återkommer vi till. Vi återkommer även till Paul Hannon, som porträtteras i nästa nummer av Entré.

/Jonas

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar