onsdag, juni 29, 2011

Nytt&Nyttigt – juryns arbete tar vid

I onsdags var det sista anmälningsdagen för att delta i vår uppsatstävling Nytt&Nyttigt. 72 stycken (!) bidrag kom in, varav 34 direktkvalificerar till steg två, juryns påsikt.

Även årets tävlingsomgång fick en god spridning och vi kan stolt meddela att hela 17 svenska lärosäten finns representerade bland de inkomna bidragen.

I veckan som följer påbörjar juryn sitt arbete. Ordförande är Charlotte Brogren, VINNOVAs generaldirektör. I övrigt hälsar vi professor Anders Malmberg, Uppsala universitet och Elisabeth Thand Ringqvist, vd på Företagarna, välkomna som nya jurydeltagare. Vi passar också på att avtacka Anna Ekström, generaldirektör för Skolverket, samt professor Dominic Power, Uppsala universitet, för deras tid och engagemang i juryarbetet. För information om alla jurydeltagare och årets tävling, besök www.innovationsuppsats.se.

12 oktober tillkännages resultatet av uppsatstävlingen. Prisutdelningen sker samma dag, i samband med VINNOVAs årskonferens. Därefter drar vi igång tredje tävlingsomgången av Nytt&Nyttigt. Då vill vi åter få in Sveriges bästa uppsatser om innovation och nyttiggörande!

/Christina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar